در مراسمی با حضور دکتر بیگدلی، عضو هیئت مدیره مجموعه آتیه صبا و دکتر فرج زاده مدیرعامل هلدینگ پدیده نیکان، جمعی از مدیران هلدینگ آتیه صبا و پدیده و مدیرعامل شرکت فرآوردههای شیلاتی بندرعباس، خط تولید کنسرو لوبیا به طور رسمی در این شرکت افتتاح شد.
.jpg)
در مراسمی با حضور دکتر بیگدلی، عضو هیئت مدیره مجموعه آتیه صبا و دکتر فرج زاده مدیرعامل هلدینگ پدیده نیکان، جمعی از مدیران هلدینگ آتیه صبا و پدیده و مدیرعامل شرکت فرآوردههای شیلاتی بندرعباس، خط تولید کنسرو لوبیا به طور رسمی در این شرکت افتتاح شد.

.jpg)
به گزارش روابط عمومی شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس، دکتر بیگدلی در این مراسم با تأکید بر اهمیت توسعه نیروی انسانی گفت: «مهمترین رکن توسعه، آموزش کارکنان است و ایمنی نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است و دنیا به این نتیجه رسیده که نیروی انسانی از دستگاهها مهمتر است.» وی افزود: «این کارخانه با شرکتهای خصوصی رقابت میکند و ما نیز ضمن حمایت از این مجموعه، برای شرکت و مجموعه کارکنان آرزوی موفقیت می کنیم. عضو هئت مدیره شرکت آتیه صبا خاطر نشان کرد: امیدواریم شاهد رشد و پیشرفت این مجموعه باشیم و مجموعه آتیه صبا نیز در مسیر رشد و توسعه این شرکت حمایتهای لازم را انجام خواهد داد.»
همچنین مدیر عامل هلدینگ پدیده نیکان با اشاره به حمایتهای دکتر بیگدلی و مجموعه آتیه صبا از این هلدینگ اظهار داشت: «امیدواریم پس از افتتاح خط تولید لوبیا، شاهد راهاندازی خطوط تولید دیگر از جمله تولید خوراک حیوانات و سایر محصولات باشیم و هلدینگ نیز در این مسیر از مجموعه حمایت خواهد کرد.
موسی نجفی مدیر عامل شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس نیز در این مراسم گفت: خط تولید کنسرو لوبیا با ارزش ریالی ۲۳۰ میلیارد ریال و ۱۵ نفر اشتغال و ظرفیت تولید سالیانه ۶ میلیون قوطی و از محل بهینه سازی و استفاده مناسب از دستگاه ها و ماشین آلات توسط نیروهای متخصص شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس اندازی شد.
این افتتاحیه گامی مهم در توسعه ظرفیتهای تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات شرکت فرآوردههای شیلاتی بندرعباس به شمار میرود و نویدبخش فرصتهای جدید اقتصادی و شغلی در منطقه است